Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης


O Δημήτρης Πέτροβιτς θα είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Εβρος news.

Γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας των Σχολών Ξυνή στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας τον τριετή κύκλο σπουδών με υποτροφία (1981-84). Από το 1986 έως σήμερα, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, είναι ανταποκριτής Αθηναϊκών ημερήσιων Εφημερίδων, στην περιοχή της Θράκης. Διετέλεσε συντάκτης της ημερήσιας εφημερίδας ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ στην Αλεξανδρούπολη (1986 – 87). Από το 1987 έως το 2001 συνεργάστηκε ως παραγωγός δημοσιογραφικών εκπομπών στην Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ), στους Ραδιοφωνικούς σταθμούς Ορεστιάδας (1987 -2001) και Κομοτηνής (1991 – 1995), καθώς και ως ανταποκριτής της ΕΡΑ -2 (1992 – 1998). Από το 1998 είναι αρχισυντάκτης στην ημερήσια εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ» που εκδίδεται στην Αλεξανδρούπολη και παραγωγός – συντονιστής δημοσιογραφικών εκπομπών, στο Τηλεοπτικό Δίκτυο “ΘΡΑΚΗ net”. Την περίοδο 1991- 2003, διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Εθνικού Ιδρύματος Υποδοχής και Αποκατάστασης Αποδήμων και Παλιννοστούντων Ομογενών Ελλήνων (ΕΙΥΑΠΟΕ) στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Επίσης, από το 1992 έως σήμερα, είναι ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) για την περιοχή της Θράκης Το 2004 τιμήθηκε με το με Βραβείο Δημοσιογραφίας από το Ίδρυμα Μπότση, για την ανάδειξη θεμάτων της Θράκης και τη συμβολή του στην αναβάθμιση του Τύπου της ακριτικής Ελλάδας. Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διετέλεσε Αναπληρωτής Ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ). Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μια κόρη. 

 

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να βγει σωστή η πληροφορία, είναι η καλύτερη λύση όχι μόνο για τη Ν.Δ. αλλά και για την Αλεξανδρούπολη και το νέο Καλλικρατικό δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, και πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο.