Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Αθανάσιος Γκακίδης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Ο Αθανάσιος Γκακίδης γεννήθηκε το 1976. Ο πατέρας του Κωνσταντίνος Γκακίδης αυτοκινητιστής, είναι από τον Σάκκο και η μητέρα το Δήμητρα Βογά αγρότισσα, από την Οινόη Ορεστιάδας. Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στον Σάκκο και στη συνέχεια έζησε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Το 1988 μετανάστευσε με την οικογένεια του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, όπου και τελείωσε το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1994
εισάγεται στο Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ανάπτυξη και τον


Προγραμματισμό και μετά την αποφοίτηση του δίνει κατατακτήριες και εισάγεται στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, όπου και εγκαθίσταται το 2001 ως εργαζόμενος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Νέας Ορεστιάδας Α.Ε. Το 2002 διορίζεται στη Νομαρχία Έβρου και υπηρετεί διαδοχικά στη Διεύθυνση Υγείας στην Αλεξανδρούπολη, στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών στην Ορεστιάδα και στο Τμήμα Εμπορίου του Επαρχείου Βορείου Έβρου, έως και σήμερα.
Τέλος την τετραετία 2004-08 διετέλεσε συνεργάτης πολιτικού γραφείου.
Από το 2002 είναι μέλος  του Οικονομικού  Επιμελητηρίου Ελλάδας, είναι μέλος του  αθλητικού συλλόγου Γ.Σ. Ένωση Οινόης Ορεστιάδας και την  περίοδο 2007-09 υπήρξε πρόεδρος του, μέλος του Δ.Σ. του Κολυμβητικού Συλλόγου Ορεστιάδας και μέλος πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Είναι κάτοικος Ορεστιάδας, άγαμος και μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, και πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο.