Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Προβληματισμός στα μέλη της Ν.Δ.

H (μη) λειτουργία των κυματικών οργανώσεων   απασχολεί ιδιαίτερα τα μέλη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Τα μηνύματα που λαμβάνει η ηγεσία της Ν.Δ.  είναι  άκρως ανησυχητικά για την ανυπαρξία του κόμματος στους  Νομούς.
Είναι γεγονός ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην αναδιοργάνωση της Ν.Δ. δεν περίμεναν ότι η εικόνα της Ν.Δ. θα είναι η ίδια.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Ν.Δ. δεν μπορεί να ξεπεράσει το 20%  
Το μήνυμα το έχει λάβει η ηγεσία της Ν.Δ. η οποία φαίνετε προβληματισμένη. Προβληματισμός, ο οποίος δεν φαίνετε να είναι  ειλικρινής αφού η ίδια  γνώριζε   ότι δεν έκανε τίποτε για να αναδείξει νέα στελέχη αλλά αντιθέτως η  διαδικασία που ακλούθησε ήταν στα μέτρα για την εκλογή στελεχών μαθημένα στις πρακτικές του παρελθόντος.
Κομματικά στελέχη του σωλήνα  που αποφεύγουν να εμπλακούν σε χώρους όπου γίνεται διεκδίκηση αιτημάτων και αρέσκονται στο να βολευτούν σε μια κρατικοδίαιτη καρέκλα.  
Είναι  όμως καιρός η ηγεσία της Ν.Δ. η οποία θέλει να κυβερνήσει τη χώρα να αναλάβει και τις ευθύνες της και να προβεί σε διεργασίες ώστε η παράταξη να  αποκτήσει στελέχη που θα κερδίσουν την αποδοχή των τοπικών κοινωνιών μετέχοντας σε τοπικές πολιτικές διεργασίες.
Είναι καιρός η ηγεσία της Ν.Δ. να καταλάβει ότι  δεν θα έρθει στην ηγεσία με την λογική του ώριμου φρούτου. Οι πολίτες και τα μήλη της έχουν ξυπνήσει.

Αγανακτισμένο μέλος της Ν.Δ.

1 σχόλιο:

  1. O Samaras dini tin megali maxi monos enantion tou PAGOSMIOU KATESTIMENOU,...kai edo grafoume gia tin "organosi"...gia rota ton pinasmeno poios tou dinei ELPIDA??...h organosi ?...den nomizo. O Samaras tin dinei, kai kala tha kanoume na min trelenoume ton kosmo pou distixei kai elpizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, και πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο.