Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

«Αυλαία» για το Νομαρχιακό Συμβούλιο Έβρου

Η τελευταία συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη. Η «αυλαία» για το Νομαρχιακό Συμβούλιο θα πέσει με συζητήσεις για θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως η αλλαγή ημέρας της διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς από Σάββατο σε Πέμπτη, όπως και η απόφαση για την ακριβή χρήση του Κυβερνείου, στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, οι εργασίες ανακατασκευής του οποίου προχωρούν μετά από χρόνια στασιμότητας.
Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί από τους νομαρχιακούς συμβούλους του τελευταίου νομαρχιακού συμβουλίου του θεσμού της Νομαρχίας, που επίσης κλείνει τον κύκλο του στις 31 Δεκεμβρίου, θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την αυτοδιοίκηση, από άλλες θέσεις. Για παράδειγμα, ο Παρασκευάς Πατσουρίδης εκλέχθηκε νέος Δήμαρχος Διδυμοτείχου, ο Χρήστος Γαλαζούλας περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ, ο Φώτης Αδαμάκης δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, ο Μιχάλης Κογιομτζής επίσης δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, ο Θανάσης Κολχούρης ομοίως κτλ. Με την επαγγελματική του ιδιότητα θα ασχοληθεί ο Νομάρχης Νίκος Ζαμπουνίδης, ο οποίος, όπως έχει δηλώσει, δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με το δημόσιο βίο.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "GRECOTEL EGNATIA" στην Αλεξ/πολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, και πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο.